Filme - Seriale online

DMCA

Filmepeweb.com este absolut legal si contine doar link-uri către alte site-uri de pe Internet: (vk.com, youtube.com, mail.ru, nowvideo.sx și altele …) Noi nu gazduim, nici nu incarcam filme , trailere sau alte fisiere media (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, iPod, PSP).  Nu detinem dreptul de autor asupra fisierelor video. Filmepeweb.com doar face trimitere, prin link-uri sau coduri embed, catre proprietarii de fisiere sau siteurile gazda.

Daca aveti orice problema legala va rugam contactati proprietarii de fișiere media sau site-urile gazdă.Daca sunteti de parere ca pe acest site se gasesc materiale pentru care aveti drept de autor, va rugam sa contactati administratorul site-ului si sa precizati locatia exacta a materialului, iar acesta va fi sters in cel mai scurt timp! (retineti ca noi nu uploadam fisiere media doar facem trimitere prin linkuri si coduri embed)

Informatiile obligatorii în cerere:

Numele si adresa URL exacta (a materialului dvs. cu drepturi de autor)
Informatii de contact, astfel incat sa va putem contacta (adresa, telefon si e-mail).
Dovada clara că detineti dreptul de autor pentru acest continut sau dovada că sunteti un reprezentant al persoanei / companiei care detine acest matrial.

Pentru a contacta un administrator de site folositi formularul din josul paginii!


sinopsis-urile filmelor sunt preluate de pe www.cinemagia.ro
imginile sunt preluate de pe www.images.google.com


Ne cerem scuze pentru orice fel de abuz al serviciului nostru!!