Filme - Seriale online

Home » , , » APPROACHING THE UNKNOWN (2016)

APPROACHING THE UNKNOWN (2016)

Postat de Filme - Seriale Online on sâmbătă | 14:15

filmeonlineMark Strong îl interpretează pe Căpitanul William D. Stanaforth care se află într-o expediție solitară pe Marte în tentativa de a pune bazele unei colonii umane pe planeta roșie. William este conștient de faptul că el nu se va mai întoarce pe Pământ, însă în ciuda acestui fapt el nu este foarte îngrijorat cu privire la acest aspect. Așa cum el însuși spune: „există șase miliarde de oameni pe Pământ care mă încurajează, dar în același timp se întreabă de ce fac acest lucru?!”.

Ei bine, face asta pentru că așa este el. Precum orice astronaut, este și om de știință de prestigiu și și-a pus în minte să găsească o modalitate de a reuși să scoată apă potabilă din țărâna acestei planete. Nava lui spațială poartă cu ea un reactor care nu e esențial doar pentru călătoria lui ci și pentru misiunea pe care o va întreprinde de îndată ce va ateriza pe Marte.

În urma navei sale se mai află una pilotată de către căpitanul Maddox (Sanaa Latham). Spre deosebire de William, ea este mai puțin liniștită și problemele pe care le întâmpină coroborate cu temperamentul său mai vulcanic produc primele tensiuni. William interacționează cu colegii de pe Terra cărora le povestește ceea ce vede și ce progrese a făcut, cu precădere amicului său cel bun, Louis Skinner (Luke Wilson). Din păcate, însă, Stanaforth întâmpină niște probleme cu reactorul navei sale spațiale pe care trebuie să o repare cât mai curând altfel misiunea lui este pusă în pericol.
321

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu